Agenda 2019

Graafse Pinkster Bingo

Vrijdag 7 juni 2019
tent open om 19.30 uur
aanvang bingo 20.30 uur

Omdat het zo gezellig is, trappen we dit jaar weer af met de bingo. Bingokaarten kosten € 10,00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de kassa.
De prijzen worden beschikbaar gesteld door gulle ondernemers uit Grave en omstreken.


Graafse Open Darts | Pinkstertoernooi

Zaterdag 8 juni 2019
tent open om 11.30 uur
aanvang wedstrijden 13.00 uur

Sinds 2016 vindt het Graafse Open Darts single 501 toernooi plaats tijdens de Pinksterfeesten. Op zaterdag 8 juni 2019 veranderd de feesttent in een heuse dart arena, met Leo Bakker als deskundige wedstrijdleiding. “Mooi toernooi,” aldus Leo Bakker, “qua opzet één van de beste!” Naast de wisseltrofee voor de winnaar zijn er mooie geldprijzen te winnen, maar het is vooral een ontzettend gezellig toernooi waar dartliefhebbers van alle leeftijden en niveaus naar hartenlust hun pijlen kunnen werpen.
Deelname kost € 10,- per persoon, inclusief 1 consumptie.
De tent is geopend vanaf 11.30 uur en vanaf 12.00 uur kun je je inschrijven om mee te doen. VOL=VOL!
Aanvang wedstrijden 13.00 uur.

Er zal 501 gespeeld worden in poules, met aansluitend een winnaars- en verliezersronde. Het inschrijfgeld vormt het totaal aan prijzengeld, € 1.000,- gegarandeerd door de organisatie.


Graafse Pinkster Braderie

Zondag 9 juni 2019
vanaf 11.00 uur
binnenstad Grave

Gezellige terrasjes, kraampjes, eettentjes… Het centrum van Grave bruist van de activiteit tijdens de Pinksterbraderie.

Wil je graag een kraam op deze gezellige braderie? Klik hier om je in te schrijven!
Ondernemers in Grave komen in aanmerking voor een speciaal kortingstarief, zij ontvangen een inschrijfformulier van onze partner GP Promotions. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GP Promotions.
Klik hier om naar de website van GP Promotions te gaan.


Koffieconcert Harmonie Stad Grave

Zondag 9 juni 2019
ontvangst 11.30 uur
aanvang concert 12.00 uur

Een echte traditie: Harmonie Stad Grave treedt op in de feesttent op de Lunette.
Het optreden wordt afgetrapt door de slagwerkgroep en de jeugdharmonie, gevolgd door Harmonie Stad Grave.

Het koffieconcert wordt aangeboden door de organisatie van de Graafse Pinksterfeesten en is gratis toegankelijk voor alle muziekliefhebbers.

 


Graafse Pinkster Live

Zondag 9 juni 2019
tent open 20.30 uur
aanvang 21.00 uur

Welkom in de feesttent van de Graafse Pinksterfeesten, editie 2019!
Een knallende feestavond met live muziek. De band van afgelopen jaar is ook dit jaar weer aanwezig om de feesttent op zijn kop te zetten: MILLSTREET! De liveband zonder grenzen.
Up-to-date Top 40 hits, vette mash-ups, pompende medleys en knallende meezingers worden door de 6 rasentertainers op een moderne, maar vooral ongedwongen manier gebracht met verrassende creativiteit in het moment.
 
De entree voor dit supergezellige feest bedraagt € 10,00. En ben je voor 21.30 uur binnen, dan krijg je van ons 2 consumpties. Je moet ten minste 18 jaar oud zijn om de tent in te mogen, dus vergeet vooral je ID niet mee te nemen! Omdat wij alcohol schenken in de tent en niet het risico willen lopen dat minderjarigen in de verleiding komen hebben wij besloten geen toegang te verlenen aan personen onder de 18 jaar.
Bij de entree staat ons beveiligingsteam te controleren op leeftijd. Zonder ID bewijs geen toegang, we kunnen hierop geen uitzonderingen maken.
 
(Hou rekening met een mogelijk lange wachtrij… Na 21.30 uur stopt onze vroege vogel actie en geven we geen gratis consumptiemunten meer uit.)

 


logo_zeskamp

Graafse Pinkster Zeskamp

Maandag 10 juni 2019
tent open 11.00 uur
aanvang 12.00 uur

Sinds1996 wordt er jaarlijks met de zeskamp sportief gestreden om de “Wim Verhaaren Trofee”. Deze trofee, ingesteld door de Horecavereniging Gemeente Grave ter nagedachtenis aan hun overleden zeer gewaardeerde en populaire voorzitter Wim Verhaaren († 8-9-1995). De zeskamp start en eindigt in de feesttent op de Lunette.